Kérdése van? Hívjon minket! +36708832574

Blog

Kolbászos-lecsós omlett

Kolbászos-lecsós omlett

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 szál Házias kolbász a Székely Csemegétől
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 db. kaliforniai paprika
  • 2 db. paradicsom
  • 4 db. tojás
  • petrezselyemzöld
  • füstölt pirospaprika
  • só, bors

Elkészítés:

A kolbászt felkarikázzuk. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk. A paprikát megmossuk, kimagozzuk, és felszeleteljük. A paradicsomokat megmossuk, ha kicsik akkor félbevágjuk, ha nagyobbak akkor karikákra vágjuk.

Egy nagy, forró serpenyőben megpirítjuk a kolbászkarikákat. A kisült zsíron megfonnyasszuk a hagymát. Hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot, pár percig együtt pároljuk. Sózzuk, meghintjük egy nagy csipet füstölt pirospaprikával, elkeverjük.

A tojásokat habosra keverjük, megsózzuk és a lecsós alapra öntjük. Rázogatva addig sütjük, amíg a tojás meg nem szilárdul. Felkarikázott chilli paprikával és petrezselyemzölddel tálaljuk.

Jó étvágyat!